Monday, December 10, 2018
×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 856
Community by KASINA

Besplatne rezervacije

063 60 30 80

Lokal Kasina smešten je u srcu Beograda pored istoimenog hotela. Nalazi se u samom centru grada, preko puta Terazijske česme koja je izgrađena u XIX veku. Postojanje ovog kompleksa datira iz 1860.godine kada je na ovom mestu bio stari hotel Kasina. Sadašnji hotel Kasina sagrađen je 1922.godine. Kasina ima bogatu istoriju koja joj daje status kultnog mesta Beograda. Svoju reputaciju, brend i stalne goste Kasina je stekla kao pivnica,što je do skora bila.
Shodno vašim zeljama i sve većoj poseti odlučili smo da ovaj prelepi kutak Beograda prilagodimo modernim tokovima. U svojoj nameri uspeli smo renoviranjem i modernizovanjem prostora, ali i zadržavanjem starih slika Beograda i sada već tradicionalnim služenjem točenog piva, čime smo zadrzali svoju autenticnost i tradiciju.
Klub Comunity by Kasina, najbolji klub za “živu muziku” u Beogradu, smešten je u najfrekventnijem delu Beograda, pored istoimenog hotela. Nalazi se u samom centru grada, preko puta Terazijske česme.

cov n

Svoju reputaciju, brend i stalne goste klub Comunity by Kasina je stekla kao pivnica, što je do skoro i bila, dok sada predstavlja izuzetno moderan klub velike posećenosti. Shodno željama gostiju i sve većoj atraktivnosti ovaj prelepi kutak Beograda prilagođen je modernim tokovima, kroz renoviranje i modernizovanje prostora. Enterijer je sada preuredjen i još lepši, tako da vas očekuje nešto stvarno svetski u našem gradu.
Svake večeri se organizuju žive svirke na kojima nastupaju poznati izvodjači, tako da klub Comunity by Kasina predstavlja najposećeniji klub koji gostima pruža ekskluzivne žive nastupe najvećih zvezda rok i pop muzike našeg regiona, kao što su Nina Badrić, Toni Cetinski, Parni Valjak, Lexington Bend, Jelena Rozga, Nataša Bekvalac i mnogi drugi.
Klub Comunity by Kasina je poznat po usluzi na vrhunskom nivou, najluđim noćima u gradu i gostovanjima.

community by kasina belgradebooking.com

Klub Comunity by Kasina je mesto gde možete videti skoro sve generacije, jer za ovakav provod nikada niste ni previše stari, ni previše mladi. Atmosfera je uvek sjajna i neponovljiva, i odaje se utisak da ljudi jednostavno dolaze da se provedu sa svojim prijateljima, rasterećeno uz izvanrednu muziku. Plafoni su jako visoki, a klub izuzetno prostran, stoga nije preterano zagušljivo, bez obzira na konstantnu veliku posećenost i zagrejanu atmosferu. Što se "dres koda" tiče ne možete ući u trenerkama i sportskim patikama, neophodno je poluelegantno ili elegantno oblačenje, odnosno pristojno za ovakav tip zabave i ovakav prostor. Ono što je takodje bitno napomenuti jeste da je osoblje uvek prijatno i rado spremno da vas usluži. Jesen u klubu Comunity by Kasina na Terazijama, nije nikada bolje zvučala! Dodjite i otkrijte zašto!


Program kluba Community by KASINA

Rezerviši online

MILIGRAM

10.maj / sreda @Kasina
Rezerviši online

Community by KASINA inside
 

Mapa kluba Community by KASINA

baner reklama bb

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)
Pročitano 947 puta
Više iz ove kategorije « Tranzit Bar Klub Brankow »
Top