Monday, December 10, 2018
×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 856
Klub Dot

 Besplatne rezervacije 063 60 30 80

Klub Dot smešten je u samom srcu Starog grada, na adresi Francuska broj 6 i stvoren je sa ciljem da osveži prestonički noćni život. Sam ambijent ovog kluba je izuzetno prijatan, odiše pozitivnom i veselom energijom, pa su i ljudi koji posećuju ovo mesto takvi.

Dot predstavlja mesto koje je idealno za ljubitelje noćnog života koji umeju da prepoznaju istinski kvalitet provoda. Na ovom mestu moći ćete da uživate u fantastičnoj atmosferi, vrhunskoj muzici i sve to u sjajnom društvu. Možete očekivati najbolju gradsku DJ ekipu koja je uvek spremna da pruži svoj maksimum zarad Vašeg uživanja. Dobro ozvučenje, savršeno osvetljenje, ambijent osmišljen tako da odgovara svačijem ukusu i omogući prepuštanje svim čarima prestoničkog vajba, samo su neke od stvari koje karakterišu klub Dot.

Muzički koncept zasnovan je samo na najkvalitetnijim funk, soul, r’n’b, nu disco, deep house i tech house zvucima, kako uz domaće, tako i uz inostrane DJ-eve. Da bi Vaše uživanje bilo potpuno, za Vas je uvek tu profesionalno i veoma prijatno osoblje sa višegodišnjim iskustvom u svom poslu, pa Vas uvek očekuje besprekorna usluga.

Nemojte propustiti priliku da budete deo sjajnog urbanog provoda, najbolje gradske ekipe i fantastične atmosfere koja vlada u klubu Dot. Posetite ovo izvanredno mesto na kom ste uvek dobrodošli i nećete se pokajati.

 

Program kluba DOT

Rezerviši online

CHERRY ON TOP

26.april / sreda @DOT
Rezerviši online

Rezerviši online

So BeAt label night

27.april / četvrtak @DOT
Rezerviši online

Rezerviši online

Autofilter w. Rope, Filip Xavi & Kaen

28.april / petak @DOT
Rezerviši online

Rezerviši online

VELIKA GRADSKA IGRANKA

29.april / subota @DOT
Rezerviši online

DOT inside

Mapa kluba DOT

baner reklama bb

 

Pročitano 1012 puta
Više iz ove kategorije « Klub The Bank
Top