Monday, December 10, 2018
×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 856

Besplatne rezervacije

063 60 30 80

Program splava LASTA

Rezerviši online

DAVID MORALES, PEPPE & MILOŠ STARČEVIĆ

18.avgust / petak @Lasta
Rezerviši online

Rezerviši online

DEE, DOOSHAN & GORAN STARČEVIĆ

19.avgust / subota @Lasta
Rezerviši online

Rezerviši online

MATINEE - NEXIE, NEUTRON & NENAD JOVANOVIĆ

20.avgust / nedelja @Lasta
Rezerviši online

Rezerviši online

RNB THURSDAY DELIGHT - DJ LUKA BRASI & DJ ARCHITECT

24.avgust / četvrtak @Lasta
Rezerviši onlinesplav lasta

 

Splav Lasta smešten je u Savamali i pravo je mesto gde se prepliću elegancija i prefinjenost kroz atmosferu ludih i nezaboravnih žurki. Vrhunski noćni provod za sve generacije na vrhunskom splavu Lasta. Splav Lasta jedan je od najboljih kada je u pitanju organizacija najboljeg noćnog provoda na vodi. Ovo je prvi splav koji se nalazi sa beogradske strane Save. Splav Lasta otvoren je za sve ljubitelje elektronskog zvuka i hip hopa. Goste zabavljaju istaknuti DJ-evi koji su zaduženi za kvalitetan muzički program. Splav Lasta okuplja urbanu gradsku ekipu koja ima prefinjen ukus za muziku odnosno za elektronski zvuk. Ovde dolaze svi oni koji prepoznaju kvalitet i koji znaju da se zabavljaju do ranih jutarnjih časova uz muziku i veliki izbor pića.

splav lasta

Splav Lasta angažovao je neke od najpoznatijih DJ-eva kao što su Peppe, Pookie i Goran Starčević, a uskoro se očekuju i gostovanja stranih DJ majstora. Splav Lasta poznat je po urbano opremljenom enterijeru na kome je radio poznati arhitekta Đorđe Gec, koji je tvorac i klubova “Brankow”, “Mladost” i “Ludost”. Splav Lasta nalazi se na delu keja kod Starog savskog (Starog železničkog) mosta, na kraju Hercegovačke ulice, u blizini poznatih restorana “Iguana”, “Komunale“ i “Frida“. Do splava se može prići automobilom, a ispred se nalazi i veliki broj besplatnih mesta za parking.
Splav Lasta je jedini splav u starom delu Beograda, koji za svoje goste radi čak četiri puta nedeljno. Petak i subota su rezervisani za haus muziku, četvrtkom se čuje mešap, dok je nedelja rezervisana za hio hop zvuke.

 

bbnightlifebookinginfo

Fotografije splava LASTA

Mapa splava LASTA

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)
Pročitano 686 puta Poslednji put izmenjeno jun 27, 2018
Više iz ove kategorije « BRIDGE SHAKE'n'SHAKE »
Top