Monday, December 10, 2018
×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 856

Besplatne rezervacije

063 60 30 80

Program splava SHAKE'n'SHAKE

Rezerviši online

RNB/HOUSE - DOOSHAN & LEA DAVOGIĆ

18.avgust / petak @Shake-n-Shake
Rezerviši online

Rezerviši online

COMMERCIAL HOUSE - DJ VUK

19.avgust / subota @Shake-n-Shake
Rezerviši online

Rezerviši online

SUNSET EVENT

20.avgust / subota @Shake-n-Shake
Rezerviši online

Rezerviši online

DEVEDESETE - DJ CHOLAK & DJ MARCHEZ

24.avgust / četvrtak @Shake-n-Shake
Rezerviši online

 

Ono što je svetski hit, Beograd je dobio na samo jednom mestu. Svima koji žele da isprobaju miris svetskih trendova i da dosadašnji način provoda i zadovoljavanje hedonističkih poriva isprobaju na jedan sasvim drugi način,
naš koncept omogućuje celodnevni tretman. Dnevni bar u orijentalnom stilu, vizuelno sasvim prilagođen dalekim prostorima iz turističkih kataloga i postavljen na reku, ispunjava različite želje.
Ono o čemu smo posebno vodili računa jesu dnevne tematske žurke, posvećene svetskim metropolama, a dali smo vam mogućnost da sami organizujete sopstveni letnji san.

Super Shake Team obučen je da za kratko vreme organizuje svaki segment vaše zamisli i da u sred bela dana gradu priušti događaj koji će Vas sve odvesti na daleka putovanja.
Clubbing novog doba više nije isti. Želje i prohtevi gostiju širom sveta rastu, a new concept pokazao se kao trendseter koji je pobedio globalnu maštu.

Osim dnevnih žurki, raj na vodi brzo se transformiše u mirno mesto za čitanje knjige, kancelariju u prirodi ili intimni kutak samo za dvoje kao i doček nove godine.

Sve možete sami osmisliti, naručiti ili samo početi da menjate koncept sopstvenog lifestyle-a. Na Shake-u ne uživate samo u piću sa prijateljima, već počinjete da menjate lične navike i obogaćujete sopstveni život.
Za ljubitelje najneverovatnijih koktela, uslediće veliko iznenađenje, a svi oni koji se vredno spremaju za noć na reci, moći će da se zakunu da su je, umesto u Beogradu, proveli na Ibici.

Neverovatna moć vizuelne transformacije, koktel energija i posebna zadovoljstva za nepca je upravo ono što će vas naterati da zauvek promenite mišljenje o clubbing-u u našoj metropoli.

 

bbnightlifebookinginfo

Fotografije splava SHAKE'n'SHAKE

Mapa splava SHAKE'n'SHAKE

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)
Pročitano 657 puta Poslednji put izmenjeno jun 27, 2018
Više iz ove kategorije « LASTA SINDIKAT »
Top