Monday, December 10, 2018
×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 856

Adresa

Zmaj Jovina 35
11080 Zemun, Beograd

Kuhinja

Italijanska tradicionalna

Radno vreme

12:00 - 24:00

Rezervacije

063 60 30 80
062 60 30 80

Restoran Bella Napoli

 

Svoju istoriju, Bella Napoli Restoran & Pizzeria započeo je 1999 godine kao porodični restoran na Zemunskom keju. Restoran je osnovao Miša Garić, veliki gurman i zaljubljenik u italijansku kuhinju koji je svoju strast prema ukusima hteo da podeli sa drugima. 2002 godine restoran se seli u srce starog Zemuna, u Zmaj Jovinu ulicu u kojoj se i dan danas nalazi.

 

menu header bella napoli

 

Miša Garić je svoje gastronomske veštine usavršio u Akademiji za kulinarske veštine Etual (Boscolo Etoile Academy) i učio od velikih italijanskih majstora kulinarstva Luce Montersina i Rossana Boscola . Uz primenu italijanskih tehnika pripreme hrane i originalnih italijanskih receptura Miša je kreirao autentičnu ponudu jela koja gosti restorana veoma vole.
Osnovna karakteriska restorana je da sve što se servira na tanjiru sprema se u samom restoranu po Mišinim recepturama. Koriste se najkvalitetnije i pažljivo birane namirnice, kuva se domaći paradajz za pice i paste, prave se domaće testenine (njoke, taljatele, lazanje, ravioli), hlebovi, sosovi za paste i mesa, dresinzi za salate, kolači. Sveža riba, plodovi mora i meso obrađuju se i mariniraju u samom restoranu, a ramstek za taljatu sazreva metodom suvog sazrevanja (Dry Aging) u specifičnim uslovima minimum 21 dan.

 

klopa bella napoli3

 

Enterijer i letnja bašta su uređeni u tradicionalnom italijanskom stilu tako da u potpunosti gosti imaju osećaj kao da se nalaze negde na jugu italije. Atmosfera u restoranu je opuštena a pri tom intimna, sa nenametljivom uslugom.

Iako okružen brojnim poznatim beogradskim kafanama i restoranima, Bella Napoli Restoran & Pizzeria je svojim kvalitetom i različitošću postao jedno od kultnih mesta i sinonim za italijanski restoran u Beogradu. Veoma popularan i posećen, odoleva izazovima današnjice i osim što zadržva stare konstanto privlači nove goste. Pored domaćih, veliki broj gostiju čine i stranci koji žive ili se samo zatektnu u Beogradu.

 

klopa bella napoli 2

 

 

Mapa Restorana Bella Napoli

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)
Pročitano 701 puta Poslednji put izmenjeno apr 25, 2017
Top